Filtr czyściutki, wymieniony także filtr paliwa, paliwo sprawdzone na obecność wody, jutro zobaczę co z tą świecą a może wymienię ją na nową, a propo świecy jaką byście polecili.
-- dodano 12.09.2010 00:07 --Jarkos napisał(a):
Filtr czyściutki, wymieniony także filtr paliwa, paliwo sprawdzone na obecność wody, jutro zobaczę co z tą święcą a może wymienię ją na nową, a propo świecy jaką byście polecili.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wymieniłem świece na nową (irydową), wysuszyłem przewód z fajką i cewkę. Jest leki wzrost przyspieszenia i znikomy max prętkości 87km/h.
-- dodano 24.09.2010 22:15 --Dla zainteresowanych.
Wszystko wróciło do normy, sprawa się wyjaśniła na przeglądzie, po ściągnięciu obudowy od paska napędowego okazało się że jest tam pełno syfu (musiało zaciągnąć trochę błotka z wodą ), wariator (chyba tak to się nazywa) był tak oblepiony że nie pracował jak powinien i do tego z lekka pasek się ślizgał.Przy okazji poprosiłem o regulacje zaworów-znaczna poprawa przy odpalaniu zimnego quada-niema gaśnięcia po odpaleniu.
Pozdrawiam.