|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Rincon i tryb serwisowy BRAK MAKSYMALNYCH OBROTÓW
Autor |
Wiadomość |
tomala993
Rejestracja: 28.03.2010 19:54 Posty: 98 Miejscowość: Łęczna k/ Lublina
Quad: Can Am Outlander 800 2007
|
Wysłany: 02.03.2011 22:17
Rincon i tryb serwisowy BRAK MAKSYMALNYCH OBROTÓW
Witajcie koledzy mam taki mały problem otóż mam rincona z 2007 roku i po odpaleniu mam problem z wkręceniem jej na wysokie inaczej maksymalne obroty tak jak by była w trybie serwisowym lub jak na wstecznym się cofa i odcina nam gaz każdy zapewne wie o co chodzi nie wiem co jest tego powodem może mi ktoś pomóc, dodam tylko że mam rozlany wyświetlacz i nie wiem czy wyświetlają się jakieś błędy na wyświetlaczu więc muszę trochę robić to po ciemku dodam na koniec że wcześniej było ok i nie wiem co mu dolega może ktoś wie i pomoże.
Z góry ślicznie dziękuję.
tomala993.
|
|
|
|
james bond 007
Quad: Rincon 680 Camo
|
Wysłany: 03.03.2011 09:16
Re: Rincon i tryb serwisowy BRAK MAKSYMALNYCH OBROTÓW
Rincon tak ma że gdy chcesz dać gaz na full jak jest na N to przy pewnej prędkości obrotowej silnika odcina obroty zapewne w obawie przed uszkodzeniem tak samo jest na wstecznym( nie można wykorzystac pełnej mocy ) żadna usterka po prostu dobre zabezpieczenie.
_________________ Honda THE BEST!!!
QUADRACING TEAM PRABUTY
Historia:Macbor CX 100 - Honda ATC 200-Honda Foreman Rubicon 500-Honda Rincon 680 Camo-a co potem....?
|
|
|
|
zoledz75
Quad: trx680
|
Wysłany: 08.03.2011 12:49
Re: Rincon i tryb serwisowy BRAK MAKSYMALNYCH OBROTÓW
Poczekaj niech się rozgrzeje olej, wtedy będzie ci normalnie wchodził na obroty, przy zimnym silniku nie dawaj max. obrotów. pozdro
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|
|