Witam Zamówiłem w motor-landzie klocki hamulcowe na tylny hamulec postojowy. Wyjąłem stare i zamontowałem nowe, cylinderek w hamulcu nie do końca się chował ale myślałem że tak ma być, próbowałem go wcisnąć różnymi metodami ale bez skutku(2 mm wystaje) po założeniu klocków okazało się że nie mieszczą się na tarcze. A wiec moje pytanie następujące, czy cylinderek musi się do końca schować, czy klocki są nie dopasowane? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Święty.
Re: Problem tylnym hamulcem postojowym (Kymco 250)
A po co ci hamulec postojowy,ją go wymontowałem całkiem i przegląd przeszet pomyśnie.zrobiłem to po tym jak moja żona pojechała na ręcznym i całe klocki zdarła . Ja bym go zdementował i tyle w końcu jest jeszcze przy kierownicy blokada hamulca
_________________ "W optymistycznym stylu jak fenix z popiołu odrodzony na nowo"
Re: Problem tylnym hamulcem postojowym (Kymco 250)
No właśnie się obawiałem że jak go wymontuje to mi przeglądu nie przejdzie. Jak będę miał wolną chwile to i tak go spróbuje zrobić. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum